Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Isabelle Ringnes - Co-founder EqualityCheck.it

Fremtiden er likestilt og gjennomsiktig

Isabelle forteller hvor viktig mangfold er i utviklingen av nye løsninger. Hør hvordan hennes personlige engasjement for mangfold ledet til oppstarten av Equality Check. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Isabelle Ringnes

Co-founder EqualityCheck.it

Isabelle Ringnes er medgründer og produktsjef i EqualityCheck.it som er en plattform for anonyme vurderinger om likestilling på arbeidsplassen. Målet er å bidra til at fremtiden er mer likestilt og gjennomsiktig. Hun er også gründeren av TENK, et teknologinettverk for kvinner, med mål om å inspirere kvinner og jenter til å forme fremtiden med teknologi. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, en organisasjon fokusert på likestilling ved å adressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i arbeidslivet. Hun har også vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun i dag er foreleser. Hun er 2 ganger blitt kåret til «Inspiring 50 women in Tech» og «100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech». Isabelle er styremedlem i investeringsappen Kron og Dermanor, produserer en av Norges mest populære teknologipodkaster Future Forecast. Isabelle holder jevnlig foredrag om teknologi og mangfold for næringslivsledere og politikere i Norge og internasjonalt.

Mer fra NXT Talks