Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Møt Karianne U. Melleby, Petter Lee-Johannessen, Kristian J. Røsjø og Knut Anders Wangen

Å bygge broer gjennom partnerskap

Hvordan jobber de ulike aktører i økosystemet med partnerskap? Hva er nøkkelen til suksess der partnerskap blir til en vin-vin-vin situasjon for både selskapet, eierne og etablert aktør. Vil tiden vi er i nå med store endringer og utfordringer i samfunnet øke relevansen for partnerskap? Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Karianne U. Melleby

Director Corporate Partnerships StartupLab

Karianne U. Melleby er ansvarlig for å bygge et sterkt nettverk av bedriftspartnere på StartupLab. Effekten som kommer fra tettere forbindelser mellom bedriftspartnere og gründere er en av de viktigste suksessfaktorene StartupLab fokuserer på for å hjelpe gründerne med å signere sin første kunde. Før hun startet hos StartupLab har Karianne jobbet med å starte flere selskaper både hos DNB og Telenor. Karianne er for tiden medlem av styret i KLP, Norges største pensjonsselskap, og i GC Rieber Salt AS.

Petter Lee-Johannessen

Leder for Strategisk Partnerskap DNB

Petter er en tankeleder innenfor fagområdet strategiske partnerskap. Han har tilbrakt mesteparten av sin profesjonelle karriere med å bygge globale partnerskap med ledende teknologiselskaper som Google, Facebook og Tencent, samt partnerskapsteam i verdensklasse. Dette i lederposisjoner for store selskaper som Telenor og DNB. Han har en Master of Science grad fra NTNU. Etter studiet var han med på å grunnlegge sin egen tech startup i Tyskland, og han har også vært en del av flere andre tech startups. I dag har Petter tittelen som leder for strategiske partnerskap i DNB.

Kristian Jul Røsjø

Leder Antler Norge

Kristian er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, hvor han tidlig fattet interesse for utlandet og tok deler av mastergraden i Moskva. Han jobbet i Statoil Fuel & Retail i Nordvest-Russland, før han startet UDs aspirantkurs og jobbet som diplomat til Ambassaden i Jakarta, Indonesia og Generalkonsulatet i New York. Kristian er Associate Partner i Antler, hvor han startet for to år siden. Her har han hatt hovedfokus på å hente kapital til Norden-fondet som investerer i selskaper Antler bygger fra Stockholm og Oslo. Gjennom å bygge partnerskap med ledende norske selskaper, støtter de opp om gründere og selskaper fra programmet. Og ja, Antler Norge har akkurat investert i åtte av selskapene i Oslo-programmet!

Knut Anders Wangen

Kommersiell direktør Danske Bank Norge

Knut Anders Wangen har jobbet 15 år i Danske Bank konsernet og har virkelig utnyttet karrieremulighetene som finnes i en av Nordens største banker. Han har jobbet ut fra Trondheim, Oslo og København, han har solid erfaring fra arbeid med både bedrifts- og privatkunder. Han ledet MobilePay i den norske mobilbetalingskampen mot Vipps og mCash fra 2015-2017. Knut Anders er nå Kommersiell direktør i Danske Bank Norge med ansvar for Portfolio Management, Marketing, Digital sales og Partnerships.

Nina Hovd

Programleder DNB

I løpet av sine 3 år i DNB har Nina Hovd vist seg å være en mangfoldig tusenkunstner. Hun har drevet innovasjonsinitiativer, laget og testet prototyper, arrangert arrangementer og jobbet som rådgiver for konsernsjefen. Fellesnevneren for alt hennes arbeid i DNB er lidenskapen for å hjelpe selskaper med å lykkes.

Mer fra NXT Chats

Mer fra NXT Live