Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Martin Schütt fra Askeladden & Co.

Å kappete med det etablerte trollet: Tre sannheter vi må slutte å tro på

I dette foredraget vil Martin fortelle hvordan Askeladden & Co. går frem for å bygge selskaper som lykkes med å utfordre etablerte sannheter og krefter. Martin tar liv av tre myter mange tror på når de skal starte et selskap eller drive innovasjon: den digitale hypen, troen på bransjefolk og jakten på eureka-øyeblikket. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Martin Schütt

Managing Partner Askeladden

Martin Schütt er utdannet siviløkonom ved NHH, ble Årets Innovatør i E24s Ledertalentene 2019, NHH Alumni of the Year 2019 og på Kapitals liste over 40 under 40 i 2019. Han hoppet av en lynkarriere i McKinsey og startet sammen med fem partnere selskapsfabrikken Askeladden & Co i 2016. Sammen med sine medgründere - Askeladder - har de bygget eventyr som Cutters, Dr.Dropin, Squeeze, Verd Begravelse, Olio og sist ut tannhelsekjeden Blid.

Mer fra Aktuelt

Mer fra NXT Talks

Mer fra NXT Live