Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Aksel Lund Svindal om det å investere

Hvordan minimere risiko?

Aksel Lund Svindal er for mange kjent som en av verdens fremste idrettsutøvere. Mannen som mener han tar lite risiko, forteller her hvordan du kan forstå risiko for å gjøre gode investeringer. Hør Aksels tips til hva du skal se etter når du ønsker å investere! Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Aksel Lund Svindal

Investor

Tidligere alpinist Aksel Lund Svindal har i mange år vunnet medaljer i bakkene, og sjarmert det norske folk med god lagånd og innsats. Nå er den selvutnevnte risikoaverse Aksel høyaktuell som investor i den norske oppstartscenen. Her har han investert i flere oppstart- og vekstselskaper, og har bygget opp en variert og god portefølje det er verdt å følge med på.

Mer fra Aktuelt

Mer fra NXT Chats

Mer fra NXT Live