Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Møt Trond Bentestuen, Trine Loe, Sophie Wiik og Bente K. Malmo.

Bærekraft og økonomi: hånd i hånd

Hvordan kan vi legge til rette for et forbruk som både tar vare på planeten, og hjelper selskaper med å vokse? I denne sesjonen ser vi på hvordan vi kan legge til rette for at sirkulære forretningsmodeller overlever, og blir den nye standarden når næringslivet skal bli mer bærekraftig. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Trond Bentestuen

Administrerende direktør Rema 1000

Trond Bentestuen er en erfaren leder med lang historikk innen handels- og finansbransjen. Før han startet som administrerende direktør i Rema 1000, var han blant annet leder for personmarkedet i DNB. Trond har jobbet mye med markedsføringsstrategi, handel, krisekommunikasjon og forretningsutvikling. I tillegg til å være både kremmer og forretningsmann, er han en lidenskapelig fluefisker og har en tidligere karriere som trommeslager i band.

Trine Loe

Divisjonsdirektør Future & Tech Industries DNB

Trine Loe har siden 1993 hatt forskjellige lederstillingen i DNB, før hun i 2016 tok over som leder for Divisjonen Future & Tech Industries, som har globalt ansvar for alle landbaserte industrier, som Service, Teknologi, Helse, Fornybar Energi, Infrastruktur, Industriproduksjon, Handel, Eiendom og Finansielle Institusjoner. Trine har en mastergrad i General Business med spesialisering i International Business and Finance fra Handelshøyskolen BI, og hun har helt siden ungdomsårene hatt et sterkt engasjement for det grønne skifte og teknologisk utvikling, og jobber for at DNB skal være en del av dette.

Bente Kristin Malmo

Advisor U4SSC

Bente er OIERs (Organisation for International Economic Relations) ressurs i Norge og bistår generalsekretær Kari Aina Eik med å koordinere arbeidet med FN-programmet United for Smart Sustainable Cities (U4SSC), primært mot norsk næringsliv. Bente har arbeidet med bærekraft i snart to år og har vært en nøkkelressurs for OIER i arbeidet med å etablere FN-programmet i Norge. Hun har mange års internasjonal yrkeserfaring fra personal-, leder- og organisasjonsutvikling innen store offentlige prosjekter, finans, offshore, store idrettsarrangement og konsulentselskaper. Hun har en master i kunnskapsledelse. Hun tror på en framtid som inkluderer teknologi, global endring, mangfold i arbeidskraft, hvor innovasjon blir mer viktig enn noen gang, relasjoner er en forutsetning og tid er den knappeste ressursen.

Sophie Wiik

Gründer, investor, foredragsholder og matredder

Sophie Wiik jobber for at bærekraftig livsstil skal være lett tilgjengelig for alle og er svært opptatt av å vise hvordan bærekraft og økonomi går hånd i hånd ved hjelp av sirkulære forretningsmodeller. Dumpster diving i studietiden åpnet øynene hennes for matsvinnproblematikken, og nå drømmer hun om at all mat skal havne i magen og ikke i søpla. Sophie var med å etablere plattformen, Too Good To Go (København, 2015) som nå er verdens største nettbaserte markedsplass for overskuddsmat. Hun er grunnlegger av Too Good To God i Norge, som ble startet i januar 2016, som hun eide og ledet til hun solgte seg ut i mars 2019. Nå er hun blant annet investor, styremedlem og i lederteamet til den norske startupen FJONG, investor i Equality Check og en del av Founder Collective i Unconventional Ventures.

Mer fra NXT Chats