Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder
Digital helse

Covid-19 har gitt helsesektoren økt oppmerksomhet, men jakten på en vaksine er bare en liten del av innovasjonen som nå skjer. Digitalisering og teknologiutvikling har allerede løftet måten vi behandler og tar vare på hverandre, og det fremtidige potensialet er enormt. Kathrine Myhre fra Norway Health Tech, Håvard Hauge fra PubGene, Benedicte Bakke fra DNB og investor Masha Strømme dykker i denne filmen ned i den norske helsesektoren og utforsker mulighetene som ligger i en stadig mer innovativ sektor. Denne filmen vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i filmen tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Mer fra Aktuelt