Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder
Episode 2: Å finne kjernen

Janove forteller i denne episoden om hvordan valgene som ble tatt, førte til nye umiddelbare rytmer, akkorder i moll og sigøyner-punk-rock riff. Den nye besetning som ble til et produkt som het Kaizers Orchestra, og det ble på egenhånd booket 20 konserter på rad til debutalbumet "Ompa til du dør". Hva mer skjedde på veien? Se her, og lær! Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Janove

Artist

Janove er en av de mest erfarne artistene i Norge, og ble først kjent for å komponere musikken, tekstene og liveshowet til Kaizers Orchestra, hvor han også var en av Skandinavias mest markante frontfigurer. Med Kaizers ga han ga ut åtte studioalbum som alle solgte til Platina og nådde førsteplassen på VG-lista. De fikk mange priser og utmerkelser inkludert Spellemannprisen (4 ganger). Han har gjort langt over 1000 konserter, spilt seks kvelder på rad i Operaen, flere hundre festivaler i inn og utland, spilt foran et utsolgt Koengen i Bergen (20 000 i publikum) og spilt konserter på DNB Arena i Stavanger for totalt 45 000 fans. Etter Kaizers han fortsatt i samme tempo med komponering og turnévirksomhet. Janoves fire soloutgivelser har alle høstet svært gode kritikker. «Artisten & Marlene», «Hengtmann», «Spindelvevriff» og den helt ferske «Barrikadebalader». I tillegg har han debuterte som komponist for den symfoniske stumteaterforestillingen «The Mute» som vant flere priser, og neste høst kommer også hans utsatte rockealbum «Det Sorte Karneval», med allerede utsolgte konserter i våre største byer.

Mer fra NXT Talks