Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Ellen Amalie Vold - Administrerende direktør Norsk Venturekapitalforening (NVCA)

Finner privat risikokapital veien gjennom pandemien?

Norske aktive eierfond sysselsetter 75 000 mennesker i året og står for en årlig verdiskaping på 47 mrd NOK. Hvordan har Covid-19 påvirket denne delen av næringslivet? Investeres det mindre? Er sektorfokuset endret? Og vil det være utfordrende å gjøre fundraising i nærmeste fremtid? Det har NVCA, Oslo Business Region og Menon Economics kartlagt, og i denne presentasjonen får du svaret. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Ellen Amalie Vold

Administrerende direktør Norsk Venturekapitalforening (NVCA)

Ellen Amalie Vold er administrerende direktør i Norsk Venturekapitalforening (NVCA) – interesseorganisasjonen for de aktive eierfondene i Norge. Ellen jobbet som Pressesjef og Fungerende kommunikasjonsdirektør i Argentum, før hun startet i NVCA i mai 2020. Hun har 9 års erfaring fra kommunikasjonsbyrå, sist fra Burson-Marsteller.

Mer fra NXT Talks