Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Hvordan revitalisere næringslivet -

Er vekstselskapene redningen?

I gjenoppbyggingen av Norge vil oppstart- og vekstselskaper spille en vesentlig rolle. Norsk næringsliv er i omstilling, vi trenger et mer differensiert, bærekraftig og innovativt næringsliv. Hvordan skal Norge bli mindre avhengig av de store traverne, og samtidig legge til rette for at vi ser flere norsk vekstsuksesser? Omstilling skjer ikke i et vakuum, hvordan kan vi gjennom partnerskap, innovasjon og investeringer være med å dra Norge opp på et internasjonalt nivå?

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Roger Antonesen

Divisjonsdirektør - SME, CB DNB

Roger er Divisjonsdirektør for små og mellomstore bedrifter i Corporate Banking i DNB. Han har jobbet mot bedriftsmarkedet i nærmere ti år, og har tre av disse jobbet tett med gründer- og oppstartssatsningen til DNB som leder for bedriftsmarkedet på Vestlandet. Roger har blant annet studert teknologiledelse, og har et brennende engasjement for det å legge til rette for at små og mellomstore bedrifter har det de trenger for å lykkes.

Mer fra NXT Talks

Mer fra NXT Live