Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Møt Alexander Woxen, Karen Heskja og Birger Magnus.

Hvordan skape et ekstraordinært styre?

Hvilken rolle spiller et styre egentlig? Hvordan er balansen mellom styrets kontrollfunksjon versus styrets rolle som verdiskapende og visjonær? Hvor handlekraftig eller handlingslammet er styret i krisetider - og hvordan balanseres de ulike eierinteressene representert i styret til selskapets beste? Hva skal til for å skape et høyt presterende styre? Dette blir diskutert av ledende Ventureaktører i kombinasjon med noen av de flinkeste folka innenfor styrearbeid i Norge. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Alexander Woxen

Partner Norselab Ventures

Før Alexander gikk til Norselab, ledet han StartupLab i et tiår. For øyeblikket er han styremedlem i NoIsolation og StartupLab, i tillegg til å undevise i entreprenørskap ved Universitetet i Oslo.Han startet sin karriere som programvareutvikler, og har de siste årene vært en av de mest respekterte stemmene i det norske oppstartsmiljøet.

Karen-Elisabeth Ohm Heskja

Investeringssjef DNB Ventures

Karen-Elisabeth er drevet av å koble mennesker og bedrifter sammen for å stimulere til robuste forretningsmodeller og langsiktig verdiskapning. Siden 2018 har hun bygget opp DNB Ventures som investeringssjef. Hun har lang erfaring med forretningsutvikling og innovasjon i store selskap som DNB og Equinor, i tillegg til å ha jobbet med oppstart og vekstselskap bl.a. som landsdirektør for et lite norsk selskap i Mexico og Cuba. I tillegg er hun aktiv bidragsyter i http://styrelisten.no/ hvor hun deler kunnskap om det å bygge styrer. Hun har også internasjonal erfaring fra oppdrag i Colombia, Nord Korea og Guatemala for FN og Flyktningehjelpen.

Birger Magnus

Styreleder

Birger Magnus has a broad background from many different industries. He was until 2010 EVP and deputy CEO of Schibsted ASA. Before this, he was a Partner with McKinsey & Co Inc, heading the Oslo office and chairing the Nordic TMT Practice. Birger is the Chairman of NRK AS (Norwegian Broadcasting Corporation), Xeneta, Working Group Two, Spond and Kolonial.no. Birger is also chairing Norsk klimastiftelse, the INSEAD Norwegian Council, “Active against cancer”, and the Holmenkollen Ski Festival. Previously Birger was the chairman of Storebrand ASA, Hafslund ASA, Aftenposten, VG, Aftonbladet and Statoil F&R, among others.

Mer fra NXT Chats