Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Kimberly Larsen - CEO RIOT

La deg inspirere av Kimberly, og start opp du også!

Kimberly startet som tause Tove i Hotel Cæsar, men ønsket å bruke stemmen sin til mer enn det. Hun startet RIOT for å hjelpe alle kreative sjeler med å treffes på den ultimate markedsplassen, og nå vil andre kunder og bransjer også ha RIOT. Se og lær om hvordan du bygger en plattform! Denne filmen vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i filmen tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Kimberly Larsen

CEO RIOT

Kimberly startet som tause Tove i Hotel Cæsar, men ønsket å bruke stemmen sin til mer enn det. Hun startet RIOT for å hjelpe alle kreative sjeler med å treffes på den ultimate markedsplassen, og nå er markedsplassen i seg blitt et produkt for andre.

Mer fra Aktuelt

Mer fra NXT Folks