Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Kjersti Haugland - Sjeføkonom DNB

Koronakrisen: Hvor langvarig blir den for økonomien?

Koronaviruset slo pusten ut av verdensøkonomien i vår. Med lettelser i de ekstreme smittevernstiltakene er den igjen oppe i knestående. Når penge- og finanspolitikkens intensivbehandling fases ut må det økonomiske oppsvinget bli mer selvgående, og dermed miste piffen. Noen av skadene av pandemien er trolig av det mer kroniske slaget. Sjeføkonom i DNB, Kjersti Haugland, gir oss en temperaturmåling på verdensøkonomien. Dette innlegget vil bli tekstet.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Kjersti Haugland

Sjeføkonom DNB

Kjersti Haugland er sjeføkonom i DNB Markets. Hun har tidligere jobbet i DNBs analyseteam som seniorøkonom med norsk og svensk økonomi som spesialfelt. Hun har også syv års erfaring fra jobb med pengepolitikk og finansiell stabilitet i Norges Bank. Da hun ble ansatt i stillingen som DNBs sjeføkonom i januar 2017, kom hun fra stillingen som assisterende direktør i enheten for politikk og analyse i Norges Bank Pengepolitikk. Haugland er utdannet samfunnsøkonom, med mastergrad fra Norges Handelshøyskole og Universitat Pompeu Fabra. I tillegg til å være proff på økonomi, er hun en mester i å gjøre kompliserte ting forståelig for folk flest.

Mer fra NXT Talks