Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Geir Graff - Innovasjonsstrateg, Senter for innovasjon og læring Asker kommune

Måling skaper muligheter

Det er ti år til vi skal innfri FNs bærekraftsmål, og det haster mer enn noen gang med å få strukturert dugnaden. FNs bærekraftsmålrapport for 2020 viser at det fortsatt er store gap mellom nå-statusen og måloppnåelsen. Målinger hjelper oss med to viktige ting: De konkretiserer gapet mellom stedet man er og stedet man vil til, men de skaper samtidig et tydelig ståsted eller «brohode» om du vil. Et utgangspunkt for å bygge broer mellom utfordringer og muligheter, der ideer kan møte investeringsvilje og sammen finne gode løsninger på utfordringene vi står overfor. Geir Graff fra Asker kommune vil fortelle oss mer om hvordan målinger kan bidra til å sikre bedre miljø, økonomi og samfunn for generasjonene foran oss. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Geir Graff

Innovasjonsstrateg, Senter for innovasjon og læring Asker kommune

Geir har jobbet i Asker kommune i 20 år, og de siste tre årene vært ansvarlig for å koordinere kommunereformen der tre kommuner skulle bli til én helt ny kommune, bygget på FNs bærekraftsmål. Til daglig jobber han med innovasjon, utvikling og styring på Senter for innovasjon og læring. Geir har en enkel utviklingsfilosofi – utvikling er kort og godt å gjøre det motsatte av innvikling, da blir ting litt enklere og bedre for folk flest.

Mer fra NXT Talks