Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

OIW 100 Pitches

Annonsering av vinnere

OIW 100 Pitches er Norges største pitchekonkurranse, og i år var det over 300 søkere fra 50 land som ønsket å delta. I denne seansen får vi vite hvem som vinner hvert av de 5 sporene årets konkurranse er delt inn i. Årets fem spor er: Ocean - støttet av DNB Helse - støttet av Norway Health Tech Energi - støttet av Techstars Energy Likestilling - støttet av Plan Norge Smart Cities - støttet av U4SCC Hvem stikker av med seieren, pengepremie og rådgivning? Se her, for å se juryens begrunnelse! Ønsker du å bli bedre kjent med, og inspirert av, alle pitcherne av årets OIW 100 Pitches - se alle pitchene her: https://100pitches.oiw.no/ Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Mer fra OIW 100 pitches