Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

En samtale om avtaler, innovasjon og immaterielle rettigheter (IPR) i samarbeid og joint ventures

Patentstyret - Smarte avtaler

Gjennom samarbeid og deling av innovasjon kan investeringene dine skyte fart. Men hvem eier egentlig det som skapes i samarbeid med andre? Hvordan unngår du å stå tomhendt tilbake? Erfarne ledere og gründere fra et bredt spekter av bransjer deler verdifull kunnskap fra egne erfaringer med håndtering av IPR i samarbeid. Vi snakker om: • Viktige avklaringer ved inngåelse av samarbeid • Hvilke avtaler det er smart å inngå • Riktig fordeling av eierskapet til det som skapes i samarbeidet • Hvordan det som skapes kan utnyttes etter at samarbeidet er avsluttet Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Salvador Baille

Gründer og eier Intelis

Salvador Baille er gründer og eier av Intelis, et norsk rådgivningsfirma innen innovasjon og forretningsutvikling. Salvador har lang erfaring med strategisk og operasjonell teknologiledelse fra mange forskjellige bransjer, hvor han har bidratt ved blant annet internasjonal etablering og restrukturering av norske selskaper. Salvador er også et ettertraktet foredragsholder og podcast-deltaker, der han deler sin kunnskap om teknologitrender, innovasjon og strategi.

Peder Børresen

Gründer HoloCap AS

Peder Børresen er en av gründerne bak firmaet HoloCap AS, som lager 3D hologrammer av mennesker inn i virtuelle landskap. De har akkurat inngått et samarbeid med European Space Agency om andre 3D- prosjekter ved bruk av VR-teknologi. Peder var også en av gründerne bak Moods of Norway, og har dermed mange års erfaring fra samarbeidsprosjekter fra svært forskjellige perspektiver.

Solvor Øverlien Magi

CEO Lifeness

Solvor Øverlien Magi er CEO i Lifeness, en digital plattform for å koble sammen pasienter og helsepersonell innen livsstilsendringer, som hun etablerte sammen med Dr. Maria Arlén Larsen i 2018. Lifeness er tilknyttet helsetek-inkubatoren Aleap i Forskningsparken i Oslo. Solvor har lang innovasjonserfaring blant annet fra forskjellige oppstartsselskaper, og en bakgrunn fra teknologiledelse.

Bente Fjeldberg

Seniorrådgiver Patentstyret

Bente Fjeldberg er seniorrådgiver og fagansvarlig for kurs, webinarer og arrangementer i Patentstyret.

Mer fra NXT Facts

Mer fra NXT Live