Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Møt Marit Rødevand, Caspar Klees, Karen Heskja og Malin Carlstrøm.

Posisjonering for vekst

Hvordan posisjonere seg for vekst? Hvilke strategier fungerer, og hvilke fungerer ikke? Hvordan sikrer man en bærekraftig vekst, som lever opp til forventningene fra alle stakeholderne rundt seg. Vi snakker med to vekstselskaper, samt en som også investerer i vekstselskaper, for å lære mer om dette. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Marit Rødevand

Co-founder & CEO Strise

Marit Rødevand er gründer og daglig leder i Strise. Strise bruker kunstig intelligens for å gjøre verdens informasjon tilgjengelig for bedrifter. Slik støtter de bedrifters viktigste kundeprosesser, med riktig data til riktig tid. Strise hentet i mars 13 millioner i en Seed-runde fra det nordiske deeptech-fondet Maki.vc, samt norske engler som Anne Worsøe og Johan Brand. Strise har i dag 15 ansatte, og jobber med flere store kunder.

Karen-Elisabeth Ohm Heskja

Investeringssjef DNB Ventures

Karen-Elisabeth er drevet av å koble mennesker og bedrifter sammen for å stimulere til robuste forretningsmodeller og langsiktig verdiskapning. Siden 2018 har hun bygget opp DNB Ventures som investeringssjef. Hun har lang erfaring med forretningsutvikling og innovasjon i store selskap som DNB og Equinor, i tillegg til å ha jobbet med oppstart og vekstselskap bl.a. som landsdirektør for et lite norsk selskap i Mexico og Cuba. I tillegg er hun aktiv bidragsyter i http://styrelisten.no/ hvor hun deler kunnskap om det å bygge styrer. Hun har også internasjonal erfaring fra oppdrag i Colombia, Nord Korea og Guatemala for FN og Flyktningehjelpen.

Malin Carlstrøm

Senior Vice President Europe ABB Technology Ventures

Malin Carlström is Senior Vice President at ABB Technology Ventures (ATV) and is based in Stockholm, Sweden. Malin covers Europe and scouts for investment opportunities in companies that are relevant to all of ABB’s industry segments. Before joining ABB in December 2017, Malin had spent thirteen consecutive years as an investor in the Nordic Venture Capital market.

Caspar Mariero-Klees

CSO Easee

Caspar Mariero-Klees er salgsdirektør i teknologiselskapet Easee AS. Han har bakgrunn fra IT og telekom-bransjen etter å ha jobbet for aktører som Telenor, TDC og senest Telia som Key Account Manager. På et drøyt år har han bidratt til å bygge opp Easees salgsteam både i Norge, Tyskland, Nederland og UK. Easee passerte 100 MNOK i salg i fjor og sikter på 400 MNOK i år. Noe av det viktigste for Caspar er at alle i Easee føler seg verdsatt. Han sier at det er kulturen som skaper prestasjonene, ikke prestasjonene som skaper kulturen.

Mer fra NXT Chats