Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder
Smartere byer

FN anslår at ca. to tredjedeler av verdens befolkning vil bo i urbane områder innen 2050. Samtidig som verdens befolkning trekker mot byene, brer den teknologiske utviklingen om seg. Vi lever lenger og får bedre råd. Kravene til økt levestandard vokser raskt og gamle løsninger er ikke lenger smarte og bærekraftige nok. Kari Aina Eik fra U4SSC, Benedicte Økland fra Construction City Cluster, Bjørnar Lie fra Airthings, Trine Loe fra DNB og Eva Vinje Aurdal, ordfører i Ålesund, ser i denne minidokumentaren nærmere på mulighetene og utfordringene som ligger i smartere byer. Denne filmen vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i filmen tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Mer fra Aktuelt