Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Nicolai Prydz - CEO NoBox

Startup-helvete

"Boken er bra for AS Norge" konkluderte Finansavisens bokanmeldelse om Nicolai Prydz' bok "Startup-Helvete" som ble sluppet i juli. Pandemien som har spredd seg er bare et av mange fenomener som vil være med å påvirke utviklingen fremover. Økt forståelse og realistiske forventninger til det å skape noe fra ingenting og utvikle under usikkerhet blir avgjørende under den nye normalen. Hvordan unngå Startup-Helvete? Hør foredraget, og bli litt klarere! Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Nicolai Prydz

CEO NoBox

Nicolai Prydz er gründer, innovatør og forfatter. Han er utdannet siv.øk. fra University of St.Andrews og har 25 års erfaring fra diverse digitale oppstartsselskaper i Norge og utlandet. Prydz utga i juli boken "Startup-Helvete" fordi han ønsker å skape større forståelse og realistiske forventninger til det å utvikle fra ingenting under kontinuerlig usikkerhet.

Mer fra NXT Talks