Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Svein Tore Bergestuen i samtale med Henrik H. Langeland.

Start-up, sex og show

Henrik H. Langeland er en av Norges fremste forfattere, og mannen bak suksess-trilogien om Christian von der Hall. I Wonderboy forsøkte den unge forretningsmannen seg på et av de mest spektakulære oppkjøpsraidene i norsk mediehistorie. I Fyrsten hadde han all makt i PR-bransjen og ville styre politikken på kynisk vis. I høstens Showtime, troner han øverst i event-bransjen. Men det er i det unge start-up-miljøet den aldrende og begynnende investoren von der Hall befinner seg, når det går galt - igjen. Møt forfatteren Henrik H. Langeland i samtale med Svein Tore Bergestuen, og hør hvorfor suksessforfatteren valgte startup-miljøet som ramme for sin nye bok. Dette innlegget vil bli tekstet. Vi gjør oppmerksom på at ytringer i innlegget tilhører deltageren/deltagerne selv.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Henrik H. Langeland

Forfatter

Henrik H. Langeland fikk sitt gjennombrudd som forfatter i 2003 med romanen Wonderboy, en utgivelse som var med på å definere en epoke i norsk økonomisk historie. Fire år senere kom Francis Meyers lidenskap, lagt til Universitetet i Oslo der han selv har tatt doktorgraden med en avhandling om Marcel Proust. I 2010 utga han Verdensmestrene, første bind i en romansyklus om fire oslofamilier på åtti- og nittitallet. Andre bind, Hauk og due, utkom i 2012. Han har også skrevet flere sakprosabøker, blant annet Fortellekunst, en håndbok i litterære teknikker. I mai 2020 utkom Showtime!, siste bind i trilogien om Christian von der Hall.

Svein Tore Bergestuen

Kommunikasjonsrådgiver, forfatter og foredragsholder

Svein Tore Bergestuen (46) har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i over 25 år. Han er forfatter av dokumentar- og fagbøker, og er til daglig rådgiver for ledere i næringslivet. Han har ledet flere tusen debatter og intervjuer som tidligere journalist og programleder på radio og tv.

Mer fra Aktuelt

Mer fra NXT Chats