Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Kjerstin R. Braathen, Konsernsjef i DNB og Iselin Nybø, Næringsminister (V)

Status Norge

DNBs konsernsjef Kjerstin R. Braathen ønsker velkommen til årets NXT-konferanse. Braathen tar oss igjennom situasjonen vi står i, og veien foran oss. Hvordan vi må bygge broer mellom det gamle og det nye, mellom utfordringer og muligheter, og – ikke minst – broer mellom ideer og kapital. I urolige tider øker risikoen betraktelig og innovative bedrifter risikerer å ikke lykkes. For å sikre innovasjon og fremtidige ringvirkninger for Norge, må fellesskapet og næringslivet jobbe sammen. Videre tar Kjerstin Braathen og næringsminister Iselin Nybø praten om den siste tidens utfordringer, og hva som kan gjøres for å støtte startup-bedrifter igjennom en utfordrende periode.

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Kjerstin R. Braathen

Konsernsjef DNB

Kjerstin R. Braathen har tidligere erfaring i DNB med blant annet konserndirektør Konsernfinans, konserndirektør for Bedriftsmarked Norge og mange års erfaring fra Shipping, Offshore og Logistics (SOL) i Oslo. Kom til DNB i 1999.

Iselin Nybø

Næringsminister Venstre

Iselin Nybø er næringsminister, tidligere Forsknings- og utdanningsminister, og stortingsrepresentant for Venstre i perioden 2013-2017. Hun er utdannet jurist, har tidligere jobbet som advokat og hatt flere viktige verv i Venstre og på Stortinget. Hun har tidligere vært aktiv i Unge Venstre, både i og utenfor Rogaland, og hele hennes aktive yrkeskarriere kjennetegnes av utsagnet: "Uansett hva spørsmålet er, så er kunnskap svaret".

Mer fra NXT Chats

Mer fra NXT Live