Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Venture Debt

Ny finansieringsform for vekstselskaper

Norge mangler enhjørninger, altså scale-ups verdsatt til over 1 milliard dollar. Lanseringen av "Venture debt" i Norge kan være med på å løse dette problemet. I velutviklede venture capital-markeder som USA er "Venture debt" en mye brukt finansieringskilde. Hva innebærer egentlig denne finansieringen, og hvordan får man det?

DNB NXT 2020 – Der Idé møter kapital og kunnskap

DNB NXT er høstens viktigste arena for investorer og gründere, hvor vi ønsker å gi deg det beste Norden har å by på av innsikt og læring rundt innovasjon, vekst og investeringer. Dette blir ikke en vanlig konferanse, men spennende ny arena for kompetanse og læring.

Les mer om DNB NXT

Deltakere

Geir Atle Bore

Daglig leder FundingPartner

Geir Atle Bore er gründer og daglig leder i FundingPartner. Han har en bachelor fra NHH og en MBA fra Darden School of Business i USA. Geir Atle har tidligere jobbet for Goldman Sachs og McKinsey. Han hoppet av som som junior partner i McKinsey for å starte opp FundingPartner i starten av 2017. Siden da har FundingPartner klart å bli Norges største crowdfunding-aktør og lansert nylig Venture Debt som første tilbyder i Norge.

Mer fra Aktuelt

Mer fra NXT Talks