Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

FAQ

Hva er DNB NXT?

DNB NXT er en plattform og møteplass for gründere, vekstbedrifter og investorer. Dette er femte året DNB NXT arrangeres, og for første gang i heldigital drakt.

Sendingene er tirsdag 22. september og onsdag 23. september 09.00 - 09.45. Alt innhold vil bli liggende på plattformen også fremover, og du kan se det når du vil, hvor du vil. Velkommen til DNB NXT!

Hvem kan delta?

DNB NXT er åpent for både DNB-kunder og alle som ønsker få med seg årets viktigste event på nett for gründere, vekstbedrifter, investorer og potensielle investorer. Er du nysgjerrig på hvordan investere i startups? Vil du lære mer om hvordan bedrifter har klart å snu seg rundt under pandemien og skape innovasjoner? Bli med på DNB NXT!

Kan jeg få tilgang selv om jeg ikke er DNB-kunde?

Ja. Meld deg på, så er du i gang! Innhold og TV-sendinger vil være tilgjengelig fra 22. september.

Jeg har fått en invitasjon, kan jeg videresende den til en venn?

Ja, inviter gjerne en venn inn hvis du tror h*n vil ha nytte av å være til stede på sendingene og få med seg verdifullt innhold som vil bli liggende på plattformen. Potensielle investorer, eksisterende investorer, startups og de som har en ide i magen vil kunne ha nytte av innholdet.

Hvor lenge kan jeg se innholdet på DNB NXT-plattformen?

Alt av innhold, både tv-sendinger, filmer og artikler, vil bli liggende på plattformen frem til 1. november. Frem til da kan du se på alt innholdet når du vil, hvor du vil.

Hvordan logger jeg inn?

Skriv inn ditt mobilnummer når du har registrert deg og fått tilgang. Da vil du motta en verifiseringskode på sms som du taster inn.
 

Hvordan kan jeg bruke Chromecast?

For å bruke Chromecast må du enten bruke Google Chrome-nettleser eller en Android-mobil. Når festival-videoen spiller av vil du se Chromecast-ikonet i øvre høyre hjørne på skjermen. Klikk på ikonet for å caste/strømme på din foretrukne skjerm.

Hvordan bruker jeg AirPlay?

For å bruke Airplay må du bruke iPhone, iPad eller Mac, og Safari som nettleser.

Hva gjør jeg hvis jeg får beskjed om at jeg ikke har tilgang, selv om jeg er logget inn?

Sørg for at du har registrert deg på DNB NXT-siden på nettsiden. Forsøk så å logge deg ut av løsningen og så inn igjen etter et par minutter.