Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For å levere gode tjenester og forbedre brukeropplevelsen bruker vi informasjon om deg som besøker våre nettsider gjennom bruk av informasjonskapsler.

DNB benytter informasjonskapsler, både egne og fra tredjepart, for følgende formål:

  • Forbedre nettsidene og tjenestene våre
  • Annonsere relevante produkter og tjenester i sosiale medier og andre nettsteder

Om DNB NXT

DNB NXT er en arena for investorer, gründere og etablert næringsliv - hvor hensikten er å dele kunnskap og møte potensielle samarbeidspartnere. Her vil du også se noen av landets fremste oppstartsbedrifter i finalen på OIW 100 Pitches. Dette er femte året DNB NXT arrangeres - og i år går vi heldigitalt!

Årets tema: Building bridges

Vi befinner oss i en tid hvor det å holde avstand har blitt synonymt med å ta vare på hverandre, og samfunnet tvinges over i mer digital interaksjon. Verdensøkonomien har bremset opp og tilgangen på kapital har endret seg dramatisk. Det er derfor viktigere enn noen gang at kapitalen og gode idéer finner sammen og at vi deler idéer og kunnskap.

Gode ideer blir ofte født under store kriser. Pandemien som nå herjer gjør behovet for broer stadig viktigere. Broer mellom det gamle og det nye. Broer fra utfordringer til muligheter. Broer mellom selskaper og bransjer. Og ikke minst, broer mellom idéer og kapital.

Tidsklemma er mer treffende nå enn noen gang, og derfor lar vi innholdet fra DNB NXT ligge tilgjengelig for deg frem til 1. november 2020.

DNB NXT i samarbeid med Oslo Innovation Week og Norwegian Investment Forum

Er du klar til å starte noe eget? Vi veileder og hjelper deg fra drøm og idé til oppstart og vekst.

Jeg ønsker rådgivning